Auragraph

 

 

Auragraph is een tekening of een schildering van jouw levenspad. Tijdens het maken van een auragraph stem ik af op de energie van de ontvanger. Hier krijg ik nog meer inzicht in je persoonlijkheid. Al snel komen er beelden, kleuren, symbolen, vormen, soms dieren of gezichten naar voren. Ik zet alles wat ik ontvang op papier. Zo ontstaat een auragraph.

 

Momenteel zijn er twee soorten tekeningen/schilderingen bij mij te bestellen. Ik noem ze Soulportret en Soulstory

 

SOULPORTRET

In Soulportret wordt er via een beeld gegeven van wie je op dit moment bent. Jouw prachtige energie stroomt naar binnen door de aura kleuren. Dat geeft inzicht in je persoonlijkheid, je relaties, talenten, gezondheid en waar je op dat moment in je leven staat.   Behalve de kleuren komt er meestal een dier of een gezicht centraal staan. Ook symbolen, vormen of voorwerpen kunnen er verschijnen. Dat alles geeft een basis voor de reading. Je kan een soulportret ook zonder reading bestellen. Dan ontvang je per post alleen de tekening of een schilderij.

 

SOULSTORY

 

 

Een Soulstory is een Zielstekening. Het is een tekening of schildering van je levenspad. Zowel de roots, je rode draad van je levenspad als je persoonlijke en spirituele ontwikkeling zijn daarin zichtbaar. In de kleuren, beelden en symbolen wordt je verleden, heden en potentieel zichtbaar. Ook de invloeden van je ouders worden er opgenomen. Alles wat er zichtbaar wordt vormt de basis voor een reading. Je kan de auragraph ook zonder reading bestellen. Dan ontvang je per post alleen de tekening of een schilderij

 

een reading via een Auragraph kan nuttig zijn o.a. om:

  • Dieper inzicht te krijgen in je leven;
  • Begrip krijgen over bepaalde onderwerpen uit je verleden
  • Je erkend en gezien te voelen;
  • Nog meer in je kracht te gaan staan;
  • Je bewust te worden van je talenten
  • Een nieuw perspectief op je leven te krijgen

Wil je een Zielstekening aanvragen voor jezelf of een ander, dan kun je dit onderaan deze pagina doen. Houd er wel rekening mee dat ik vanaf de aanvraag 1 á 3 weken nodig heb voor het maken van jouw Auragraph

Ik wil je vragen bij de bestelling je volledige naam en je geboortedatum (via je naam en je geboortedatum stem ik me af) door te geven of van degene aan wie je het cadeau doet. Is het voor een kind, wil je dit dan ook aangeven?

Ik zou het fijn vinden als ik jouw energie mag uittekenen.