Workshops

 

Creatieve workshop ‘Omarm je Innerlijke Vrouw’ (4 ochtenden)

Ieder mens heeft een vrouw, man en kind in zich met elk een eigen energie. Het inspireerden ons, Kasia en Annette, om 12 prachtige creatieve workshops aan te bieden waarin je met deze energieën op ontdekkingsreis gaat. Tijdens deze 1e serie van 4 ochtenden omarmen en eren we op creatieve wijze onze Innerlijke Vrouw.

Beschrijving

Wij, Kasia en Annette, vinden het heel gaaf met onze mannelijke, vrouwelijke en kind energieën aan de slag te gaan en zo ontstond als vanzelf 12 prachtig creatieve workshops die inspireren én inzicht geven in je eigen energetisch systeem! Allemaal te beleven in de fijne ruimte van Liliart in Lisse. En wat fijn is, je hoeft niet te kunnen tekenen of schilderen. Het gaat om het naar buiten brengen, geheel op jouw eigen manier.

We hebben allemaal een vrouw, man en kind in ons. Worden ze gezien? Zien ze elkaar? Hoe verhouden zij zich tot elkaar? Is er balans? Zomaar een aantal vragen waarmee bijzondere ontdekkingen je verder brengen. We beginnen deze 1e serie met onze Innerlijke Vrouw.

Vrouwelijke energie is zacht, open, omarmend, kwetsbaar én krachtig tegelijk.
Warme, voelende energie dat intuïtief weet wat nodig is om te verbinden. De kracht van een vrouw is om open, onbevangen, ontvankelijk te zijn. Zij kan berusten en aanvaarden van wat ís. Wanneer zij zich ongeremd voelt, heeft ze vol overgave lief. Uitbundig zingt, danst, creëert ze vanuit heel haar wezen.

Door op creatieve wijze uit te beelden (schilderen/tekenen/krijten/kleien) breng je jouw innerlijke vrouw naar buiten. Ze mag laten zien hoe prachtig ze is!

Thema’s vrouwelijke energie:

* Thema ‘Open’ – wo 6 sep
* Thema ‘Overgave’ – wo 13 sep
* Thema ‘Onbevangen’ – wo 20 sep
* Thema ‘Ontvankelijk’ – wo 27 sep

Je geeft je per serie op.
In een klein intiem groepje van max. 8 deelnemers.

Praktisch

Waar: creatieve ruimte van Liliart (Heereweg 331, Lisse)
Tijd: 09.00-12.00 uur
Data: woensdagochtend  6, 13, 20 en 27 september
Bijdrage: € 180,- incl. materiaal, koffie/thee/lekkers
Na elke serie kun je besluiten of je door wilt gaan.

Vervolg

Omarm je Innerlijke Man: woensdagochtend 4, 11, 25 oktober en 1 november
Omarm je Innerlijk Kind: woensdagochtend 8, 15, 22 en 29 november

Over Kasia van Liliart

Kasia is creatief Artist en Medium. Zij communiceert het liefst via kunst. In haar werk gebruikt zij beelden en kleuren om over te brengen waar woorden tekort in schieten. Met een penseel of potlood heb je een zekere vrijheid voor een breder en dieper begrip van wat tot leven wil komen. Een blanco vel papier geeft je ruimte en vrijheid om jezelf om een andere manier te uiten. En dan kun je zomaar verwonderd raken!

Over Annette van Ik zing mijn eigen lied

Annette is Bewustzijnscoach, Wandelcoach en Inspirator. Zij inspireert anderen om dichter bij de natuur te staan. Het ontdekken en herinneren van je eigen essentie. Een avontuurlijke reis naar wie je ten diepste bént, dat durven leven. Op natuurlijke wijze weer jouw eigen plek innemen in het grote geheel waar alles precies afgestemd is.

Evenement details

DATUM: 06 SEPTEMBER 2023

START & EINDTIJD: 09:00 tot 12:00

LOCATIE: Heereweg 331, Lisse

KOSTEN: 180 euro

INSCHRIJVINGEN: aanmelden graag via Annette https://ikzingmijneigenlied.nl/product/creatieve-workshop-omarm-je-innerlijke-vrouw-4-ochtenden/