Zakelijke DNA – code

Elk bedrijf heeft zijn eigen energie, eigen spirit. Als je een bedrijfspand binnenloopt, dan geeft je dat onmiddellijk een bepaalde indruk. Je voelt gewoon een bepaalde energie, een sfeer die er hangt. Ik noem het “de ziel van het bedrijf” of “de zakelijke DNA –code”. Voor een bedrijf maak ik een ware kunstwerk, een schilderij in de ronde vorm. De schilderij is gevormd door de kleuren,  symbolen, vormen, soms dieren. Ik zet alles wat ik ontvang op een doek. Zo ontstaat een DNA portret van een bedrijf.

Maar wat “vertelt” een DNA portret eigenlijk? Naast een schilderij, ontvang U ook een verslag, een soort rapport van wat ik zie. Ik vertel over volgende aspecten:

De energie of de sfeer in het bedrijf: De werksfeer binnen een organisatie is heel erg belangrijk. Hoe is de werksfeer binnen jouw organisatie?

De relaties binnen het bedrijf: Als werkgever is het belangrijk om een goede relatie met je werknemers te hebben. Hoe is de relatie tussen werkgever en werknemers? Hoe zijn de relaties tussen management, tussen collega’s?

Gezondheid van het bedrij: Hoe is de huidige “gezondheidssituatie” van het bedrijf? Denk aan financiën, aantal benodigde werknemers, voldoende ruimte etc.

Talenten: wat is de kracht van je bedrijf,? Welke talenten maken jouw bedrijf uniek? Wat is de groeipotentie van je onderneming?

Contact met de buitenwereld: Hoe wordt je bedrijf door anderen gezien? Wat geeft je aan anderen? Hoe zijn de contacten met je klanten en met je leveranciers?

 

Wat brengt zulk rapport op?

  • Dieper inzicht in je onderneming;
  • Begrip krijgen over bepaalde situaties
  • Meer in de kracht staan als een bedrijf
  • Je bewust te worden van de talenten
  • Een nieuw perspectief op je bedrijfsleven krijgen

Wil je een DNA portret voor jou bedrijf bestellen of wil je meer informatie ontvangen? Mail me mailto:info@liliart.nl